Wij zijn op zoek naar:

 • Verkoopmedewerkers

 • Allround verkoopmedewerkers versafdelingen

 • Vulploegmedewerkers

 • Kassamedewerkers

 • Gastheer of gastvrouw

 • Schoonmaakmedewerker toiletten (weekend)

 • Vakantiekrachten en weekendhulpen

Een uitgebreide omschrijving per functie staat op de ‘werken bij’ pagina op onze website!

2 Brüder

2 Brüder is de grootste supermarkt in het centrum van Venlo. Jaarlijks wordt onze winkel bezocht door 3,5 miljoen klanten. Zo’n 200 medewerkers werken samen om de klant met een glimlach naar huis te laten gaan. Een inspirerende werkplek, waar volop kansen zijn om door te groeien en jezelf te ontwikkelen! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. We streven ernaar om elke klant te verwelkomen met een glimlach en hen een persoonlijke en attente service te bieden!

Asito

Onder het leiderschap van Joop van Riemsdijk groeide Asito uit tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is Asito een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en verschillende locaties. Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht.

Handyman en invalwerk (ambulant, 38 uur p/w)
Je rijdt naar diverse locaties om daar controlerondes te doen of parkeerplaatsen, parkeergarages, serverruimtes en fietsenstallingen schoon te maken. 

Vloerenspecialist (25 uur p/w)
Je rijdt naar verschillende locaties en objecten zoals kantoren en zorginstellingen. Daar verzorg je vloerenonderhoud. Incidenteel spring je bij met regulier schoonmaakwerk. 

Allround medewerker (38 uur p/w) 
Met een auto van Asito rij je naar zorginstellingen om daar bijvoorbeeld kantoren, pantry’s, sanitair en algemene ruimtes schoon te maken. Dit is een hectische baan, waardoor ervaring of een diploma gewenst is. 

Schoonmaak medewerker GGZ/TBS (10 – 20 uur p/w)
Schoonmaakervaring is niet nodig, we leren het je graag. Wel moet je sterk in je schoenen staan. 

Voor alle functies wordt een auto/bus van Asito beschikbaar gesteld.

Bij Aviko deelt iedereen mee in de winst. Je werkt met leuke collega’s in een informele werksfeer. Ook krijg je een vergoeding van je studiekosten en een goede pensioenregeling.

Wij zoeken enthousiaste:

 • Procesoperators:
  Zorg voor een probleemloos productieproces.

 • Lijnoperators:
  Verpak onze producten zo goed mogelijk.

 • Storingsmonteurs:
  Storingen voorkomen en snel verhelpen.

Aviko

Bij Aviko maken we heerlijke, voedzame aardappelproducten. Ons motto: we bring joy to tables around the world. Dat kan alleen als we zelf ook plezier in ons werk hebben. Daarom besteden we veel aandacht aan jou. We waarderen jouw kennis en vaardigheden en geven je ruimte om jezelf te ontwikkelen. We luisteren naar jouw ideeën. En we werken samen in een open cultuur, waar we een stapje extra zetten voor elkaar. Zo werken we elke dag met plezier.

C3 Living

 • Werkvoorbereider:
  Je houdt je volop bezig met technische en organisatorische vraagstukken.

 • Voorman/voorvrouw:
  Je werkt mee in de uitvoering, bewaakt de voortgang van het project en stuurt je collega’s aan.

 • Logistiek medewerker met groeimogelijkheden:
  Je houdt je bezig met het ontvangen, controleren en keuren van inkomende en uitgaande goederen.

 • Technische talenten en handige Harries

Rendiz

 • Medewerker horeca/keuken:
  Horeca/keuken werkzaamheden op unieke locaties waar we onze gasten waardevol laten genieten!

C3 living / Rendiz

Rendiz is een sociale onderneming. En dat DNA vind je ook terug bij alle mensen die voor Rendiz werken. Elkaar helpen, samen zorgen voor waardevol geluk en dat met passie voor het werk. Je bent meteen onderdeel van het Rendiz-team, bij welk onderdeel je ook werkt. Want er zijn veel mogelijkheden binnen de Rendiz organisatie. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij één van onze horeca locaties of bij C3 Living (modulaire woningbouw).

Vacatures:

 • Assemblage:
  Als Assemblagemedewerker ben je een machinebouwer. Je moet technisch onderlegd zijn en handig zijn met apparatuur monteren. Je werkt samen met je team aan een onderdeel van een printer en bent voornamelijk bezig met monteren, schroeven en in elkaar zetten.

 • Proces Operator:
  Als Proces Operator start je een productielijn van 1 of meerdere machines op zodat het gewenste product eruit komt. Je zorgt voor de juiste grondstoffen, checkt of de machine het werk goed doet en als er storing is los jij deze op. Technisch inzicht, secuur en zelfstandig werken en verantwoordelijkheid zijn hierbij belangrijk.

  Verder hebben we diverse logistieke functies zoals orderpicker, medewerker goederenontvangst en inpakker beschikbaar.

Canon (door Manpower)

Canon Production Printing in Venlo, eerder bekend als Océ, levert wereldwijd printers, kopieerapparaten en allerlei andere bijbehorende producten, allemaal van hoge kwaliteit. In totaal werken er wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers bij Canon.

Canon heeft het aannemen van nieuwe medewerkers uitbesteed aan Manpower. Manpower zet zich al sinds haar oprichting in om mensen op weg te helpen naar werk en hun talenten optimaal te benutten en doet dat dus ook voor Canon.

Coöperatie Limburgse Zorgboeren

Binnen de Coöporatie Limburgse Zorgboeren (CLZ) zijn 60 Limburgse zorgboeren verenigd om het voor zorgvragers nog makkelijker te maken een passende plek te vinden op een zorgboerderij in Limburg.

We staan voor:

 • Aangename en groene plaats om te zijn, te ontmoeten en op gezonde manieren actief te zijn;

 • Persoonlijke aandacht en benadering, gericht op ontwikkeling, herstel of behoud van eigen redzaamheid en gezondheid;

 • Kwaliteit van zorg door te werken met een landelijk kwaliteitssysteem voor zorgboeren.

Doordat er binnen CLZ verschillende zorgboerderijen zijn, verschilt het aanbod voor opleidingsplekken en baankansen. Dit is onder andere afhankelijk van de omvang van de zorgboerderij en de doelgroepen waaraan zorg wordt verleend. Het wisselt per doelgroep welke opleiding vereist is. Waarschijnlijk zal ook de locatie in relatie tot de woonplaats bepalend zijn voor waar je aan de slag wil en kan gaan. De beschikbare plekken kunnen in de gehele provincie zijn. Je kunt worden opgeleid tot:

 • Helpende niveau 2
  (hiervoor zijn binnen CLZ weinig mogelijkheden)

 • Verzorgende IG
  (mbo niveau 3)

 • Verpleegkundige
  (mbo niveau 4 of hbo)


Kijk op onze website bij ‘zorgboerderij zoeken’ voor verdere oriëntatie.

Cottus

Bij Cottus kun jij je laten omscholen tot Elektromonteur, Installatiemonteur (Loodgieter) of Lasser. Werkervaring is niet belangrijk, motivatie wel! Via onze vakschool begin je met een 4-weekse basistraining, daarna ga je bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt aan de slag om meer ervaring op te doen. Uiteindelijk kun je bij ons je diploma behalen op mbo2 of mbo3 niveau. Graag gaan wij met je in gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

(Leerling) Elektromonteur
In de vakschool leer je lampen, contactdozen en een schakelaar aan te leggen. Vanuit daar leer je het aanleggen van meervoudige schakelingen (hotelschakeling) en ook de combinatie van binnen & buitenverlichting.

(Leerling) Loodgieter/Installatiemonteur
Je leert buizen te buigen, vanuit daar ga je aan de slag om een cv-ketel op te hangen en radiatoren erop aan te sluiten. Ook sluit je een wc en wastafel aan in de vakschool.

(Leerling) Lasser
Je kunt zowel op MAG2 als TIG2 niveau in de vakschool een goede las leren te leggen. Hierbij leer je tekeningen lezen en ook om vanuit verschillende lasposities de v-naad beetje bij beetje te perfectioneren. 

CSU

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden, iedereen is welkom als klant of medewerker.

Teamleider schoonmaak
Start als leidinggevende of groei door vanuit de functie van schoonmaakmedewerker. Bij CSU krijg je genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons Fris in je werk programma helpt hierbij door het aanbieden van o.a. taaltrainingen en talentontwikkeling. Daarnaast mag je heel 2023 gratis sporten, helpen we met je financiën en is er fysiotherapie beschikbaar.

Schoonmaakmedewerkers
Als schoonmaakmedewerker bij een vakantiepark werk je op maandag en/of vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur, maar heb je ook de mogelijkheid om je uren anders in te delen, in overleg met je leidinggevende. Heb je 50 uur gewerkt? Dan ontvang je een mooie welkomstbons van €125,-.

Heb jij een zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4 afgerond? Dan is Daelzicht iets voor jou! Als begeleider in de gehandicaptenzorg laat jij onze cliënten een fijne dag beleven. Je doet dit door te kijken welke begeleiding/zorg de cliënt nodig heeft en ziet daarbij kansen voor verbetering. Als jouw interesse ligt bij cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, ouderen of EVB/EMB zijn er veel mogelijkheden bij Daelzicht. Haal je binnenkort je zorgdiploma? Of ben je herintreder met een diploma Z-verpleging, KVJV, MBO inrichtingswerk of MDGO AW? Je bent bij ons van harte welkom! Daarnaast bieden wij kansen voor BBL-ers (MMZ niveau 3 of 4) en zij- instromers.

Daelzicht

Daelzicht is een zorgorganisatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, ondersteuning thuis, intensieve zorg en behandeling, dagbesteding, werk op maat en opvang in een crisissituatie. We zijn actief op 80 locaties in heel Limburg. Er zit altijd wel een passende (leer-)werkplek voor jou bij. Bij Daelzicht word je gezien: wie ben je, wat wil je, waar word je blij van? We willen je écht leren kennen.

 • Zorgondersteuner:
  Ondersteunende taken waaronder; toezicht houden huiskamer, ontbijt verzorgen, koken, welzijn en activiteiten in de huiskamer met de bewoners.

 • Helpende:
  Ondersteunende taken aangevuld met ADL-taken, hulp bij eten of drinken, verplaatsen, persoonlijke hulp en persoonlijke verzorging.

 • Verzorgende IG:
  Alle voorkomende zorg- en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Denk daarbij aan zorg voor de medicatie, injecteren of wondzorg.

 • Verpleegkundige:
  Alle voorkomende zorg- en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Je draagt zorg voor coördinerende taken, een gesprek met de arts of onderhoud contact met de familie.

 • BBL:
  Opleidingstrajecten Helpende/ Verzorgende IG/ Verpleegkundige

De Zorggroep

De Zorggroep is de grootste zorgaanbieder van Noord- en Midden-Limburg. Wij bieden zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Dit doen we op onze vele woon- en zorglocaties, maar ook bij cliënten thuis. We bieden ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met dementie, een lichamelijke aandoening of niet-aangeboren hersenletsel. Samen met ál onze medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners, bouwen we aan een samenleving waarin mensen vitaal en gelukkig oud kunnen worden.

DSV

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Er is geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via opslag in magazijnen en transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg. In Nederland hebben wij ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan. We maken snelle beslissingen en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.

Customer Service Representative
Als customer service representative ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij zorgt ervoor dat alle vragen, opdrachten en klachten met betrekking tot goederenopslag en transport op de juiste manier worden afgehandeld.

Management Traineeship
In een periode van twee tot maximaal drie jaar doorloop je een aantal functies of rollen binnen onze organisatie; je maakt kennis met leidinggeven als verantwoordelijke binnen de operatie in het warehouse, je wordt uitgedaagd als engineer of je draait een verbetertraject op Customer Services.

Transportplanner
Jij zorgt ervoor dat onze trucks zo efficiënt mogelijk de weg op gaan, zodat onze klanten tevreden zijn én onze trucks zo rendabel mogelijk rijden.

Frenken - Optiwa

Wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid en vernieuwing. We zijn onderdeel van een wereldwijd bedrijf voor geïntegreerde technologische oplossingen. In Reuver hebben we een machinefabriek met 100 medewerkers. We maken complexe mechanische onderdelen via CNC draaien en frezen. We zijn actief op ‘champions league’-niveau in ons vak. We hebben onlangs ons machinepark flink uitgebreid met nieuwe machines. We werken voor klanten zoals ASML, Philips Healthcare en Thermo Fisher.

We zoeken CNC-draaiers, CNC-frezers en CAM programmeurs. Je programmeert machines die stukken metaal bewerken tot onderdelen, op 1/1000 mm nauwkeurig. Je dient technisch tekeningen te kunnen lezen, moet snappen waar de machine mee bezig is en zorgen dat je de juiste gereedschappen gebruikt. Het is een vak voor de toekomst waarin je een mooie carrière tegemoet gaat. We werken in diensten van 6.00 – 13.00 uur en van 13.00 – 20.00 uur. Deze wisselen per dag. Je bent verantwoordelijk voor je eigen machine en producten. We werken in een open, collegiale sfeer waar je van ervaren collega’s veel kunt leren.

Fun Forest / Klein Zwitserland

Fun Forest is een sociale onderneming. We zijn een klimpark voor jong en oud. We laten zowel ons personeel -ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt- als onze gasten groeien en ontwikkelen.

Speelpark Klein Zwitserland is een begrip in de regio. De buitenspeeltuin voor de jongsten wordt aangevuld met de Adventure Golf en het Avonturenbos.

Onze missie is mensen verbinden met de natuur en een fijne dag bieden.

Bij Fun Forest hebben we werkplekken in het klimbos, in onze horeca en aan de receptie. Aan de receptie help je gasten bij de kassa en met materialenuitgifte. Onze horeca is een kleinschalige afhaallocatie waar gasten wat kleins kunnen eten en drinken. In het klimbos is altijd plek voor instructeurs, hierbij leg je gasten uit hoe ze veilig kunnen klimmen. Doorgroeien tot redder is ook mogelijk. Dan haal je gasten die niet meer verder willen klimmen via een apparaat de boom uit.

Bij Speelpark Klein Zwitserland komen binnenkort diverse werkplekken vrij. Heb je hier interesse in dan neem gerust alvast contact op.

Gemeente Venlo

Team Buitendienst en beheer sportexploitaties zorgt ervoor dat mensen lekker kunnen genieten en sporten in een mooie en schone omgeving. Zo exploiteren en beheren we binnensportvoorzieningen zoals sporthallen, gymzalen en zwembad. En regelen we dat de openbare ruimte (straten, pleinen, haven, begraafplaatsen) er netjes bijligt. Dat laatste doen we met Rayon Groen. Rayon Groen voert het groenonderhoud in grote delen van Venlo uit met mensen die een achterstand op de arbeidsmarkt hebben.

Werken in Rayon Groen is zeer gevarieerd. Het team bestaat uit aanpakkers die blij worden van een mooie stad en voor elkaar en anderen klaarstaan. Wij bieden banen waar mensen met loonkostensubsidie aan de slag kunnen door te leren en te werken in het groen:

 • Medewerker groen (leerwerk)

 • Machinist/chauffeur

 • Werkbegeleider (eventueel interne opleiding)

 • Medewerker onderhoud openbare ruimte (regulier)

Daarnaast zoeken we ook:

 • Meewerkend coördinator (regulier) Als meewerkend coördinator Groenonderhoud coördineer jij de inzet van jouw collega’s bij de onderhoudswerkzaamheden in het openbaar groen in de gemeente Venlo. Jouw werkzaamheden bestaan uit het vakinhoudelijk begeleiden van een aantal teams in het groenonderhoud.

 • Medewerker onderhoud openbare ruimte (regulier) Een baan als bijvoorbeeld stratenmaker of medewerker groen.

Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen is een middelgrote mbo-school met 9100 leerlingen verspreid over 12 locaties in 7 plaatsen. Bij Gilde Opleidingen werken we met toegewijde en inspirerende professionals samen aan het ontwikkelen van vakmensen. Er werken ruim 1.100 collega’s bij Gilde Opleidingen. Docenten, instructeurs, loopbaanadviseurs, conciërges, stafmedewerkers en nog veel meer. Samen leiden we mensen op voor werk dat er écht toe doet. Iedere collega vormt daarin een onmisbare schakel. Het echte werk van onze mensen onderscheidt ons.

 • Docent (verschillende vakken, denk aan Nederlands – Zorg – AVO – Engels)
  Praktijk en theorie gerichte docent

 • Instructeur Apothekersassistente
  Praktijkgerichte docent

 • Instructeur Gastheer/Gastvrouw
  Praktijkgerichte docent

 • Ondersteunende functies
  (denk aan functioneel beheerder, hoofd ICT)  

Als docent breng je je vakspecifieke kennis op een coachende manier over aan studenten. Docenten binnen onze organisatie hebben een tweedegraads bevoegdheid of gaan deze nog behalen. Wij bieden de mogelijkheid om iemand onbevoegd in dienst te nemen en vervolgens een gerichte docentenopleiding te laten volgen. Het verschil tussen docent en instructeur is dat docenten ook theorie overbrengen en dat instructeurs alleen praktijk overbrengen. De instructeur wordt ingezet op specifieke vakken uit het bedrijfsleven.

Hessing SuperVers

Heb je je weleens afgevraagd waar je caesar salade of wok groenten vandaan komen? Grote kans dat die uit onze VersFabriek komen! In onze VersFabriek produceren we wekelijks meer dan 7 miljoen verpakkingen, waarmee we ervoor zorgen dat de schappen in winkels het hele jaar door gevuld zijn met gesneden, gezonde en smaakvolle groenten en fruit van goede kwaliteit. Van verspakketten tot complete maaltijdsalades; supergezond én supermakkelijk. Zo helpen wij honderdduizenden mensen bij het maken van een gezonde keuze.

Wij werken elke dag aan een mooie en gezond versproducten. Van productontwikkeling tot het de band afrolt de schappen in. Samen met 2000 collega’s maken we SuperVers elke dag nóg verser. Voor diverse afdelingen zoeken wij nieuwe collega’s. Denk bijvoorbeeld aan kantoor, kwaliteit, productontwikkeling, productie, Supply Chain, IT, HR, enz. Wij zoeken onder andere: • Operators • Teamleiders productie/logistiek • Logistiek medewerkers • Kwaliteitsmedewerkers • Engineers • (Storings)monteurs • Labeling specialisten • Medewerker productontwikkeling • Personeelsplanner • Etc.

Landal GreenParks

Landal Greenparks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. We bezitten ruim 100 parken met in totaal ca. 15.000 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daarbij horen. Ondanks dat we veel verschillende parken hebben en veel verschillende medewerkers heerst er een warm familiegevoel.

De cocktailingrediënten maken je favoriete Job!

Wine Lekker samen wijnen in het weekend? Deze horecajob is voornamelijk van maandag tot en met vrijdag.

Passion Fruit Jij hebt passion voor onze gasten en het team van Landal De Lommerbergen heeft passion voor jou.

Orange Juice Keep your life juicy door gratis te komen zwemmen of bowlen met het hele gezin. Check ook de andere arbeidsvoorwaarden.

Gin Tonic Heb je ervaring? Superfijn! Zo niet? Gin enkel probleem, wij leren je de kneepjes van dit mooie vak.

Verder hebben we nog veel meer leuke vacatures in de horeca: in de keuken, als Hulpkracht of als Shifleader Food & Beverage.

We zijn op zoek naar toppers voor verschillende afdelingen. Ben je een aanpakker en hou je van reizen? Dan is een functie op de bouw misschien wel iets voor jou. Blijf je liever in Kessel en werk je graag met je handen? Dan kun je bij ons aan de slag als medewerker technische dienst, constructiebankwerker of heftruckchauffeur. Ook op kantoor zoeken we collega’s. Word jij onze nieuwe applicatiebeheerder of technisch inkoper? Wij kijken graag samen wat we jou kunnen bieden.

Neptunus

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Al 85 jaar bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor gave sportevenementen, beurzen en festivals, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijke ruimte nodig is. Neptunus is een familiebedrijf. Dat betekent een informele werksfeer en korte lijnen. Met een hoofdvestiging in Kessel en buitenlandse vestigingen in Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Polen en Oostenrijk, heeft Neptunus ruim 300 medewerkers in dienst.

NLG Buitenkansen

Bij NLG Buitenkansen geloven we dat we mensen kunnen helpen om hun grenzen te verleggen door los te komen van bestaande systemen, hokjes en vooroordelen. We vertrouwen erop dat je alles kunt bereiken, als je de wil maar hebt. Die wil hebben we bij NLG! De wil om buitenkansen voor mensen te realiseren met werkzaamheden in de groene buitenruimte. Mensen voor wie de kansen niet voor het oprapen liggen, door welke omstandigheden dan ook.

Tovenier (voorman hovenier) Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van collega’s, signaleert kansen of belemmeringen, voert coördinerende werkzaamheden uit en maakt impact bij klanten. Je helpt mensen om hun glimlach, zelfvertrouwen en kwaliteiten tevoorschijn te toveren door collegiale coaching. Solliciteer als je ervaring hebt in het begeleiden van mensen en graag buiten bent óf als je hovenier bent en graag met mensen werkt. Toveniersleerling (assistent hovenier) Als toveniersleerling krijg je volop kansen in de tuinen van onze klanten, ervaring is niet nodig. Door de variatie aan aanleg- en onderhoudsprojecten is je werk afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan onkruidbestrijding, snoeien, bladruimen, aanlegwerkzaamheden en watergeven. Maar ook machinale werkzaamheden (onder begeleiding) zoals bosmaaien of bladblazen.

Onze Joost

Onze Joost is een opleidingsinstituut en detacheringsbureau gespecialiseerd in het vinden en opleiden van vakmensen. Wij doen o.a. leerwerktrajecten, waarvoor we geschikte kandidaten zoeken. Deze scholen we om tot bijvoorbeeld energieadviseur of landmeter, om ze daarna voor een jaar te detacheren bij onze opdrachtgevers. De combinatie van theorie en praktijk maakt dat mensen een vak controleren en beheersen. Na afronding van de opleiding ontvangt onze kandidaat een door de branche erkend diploma..

Leerwerktraject Landmeter
Je werkt aan diverse uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende inmeet- en uitzetwerkzaamheden van (bouw)terreinen, percelen en langs nationale wegen en waterwegen.

Leerwerktraject Energie Prestatie Adviseur Woningen of Utiliteiten
Je houdt je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van inspecties van gebouwen. Kies je voor woningen dan zijn dat huizen, kies je voor utiliteiten dan zijn het winkelpanden, kantoorpanden of scholen. Zodra alle gegevens opgenomen zijn, werk je deze uit in speciale software om tot een nieuw energielabel te komen. Maatwerkadvies voor de klant behoort ook tot je werkzaamheden.

PI Zuid-Oost

De Penitentiaire Inrichting Zuid-Oost bestaat uit twee locaties. PI Zuid-Oost (Roermond) is een mannengevangenis en biedt plaats aan 264 gedetineerden. Ter Peel (Evertsoord) is de grootste vrouwengevangenis van Nederland en biedt plaats aan 232 gedetineerden. Binnen deze locatie is er een speciale afdeling waar gedetineerde moeders met hun zeer jonge kinderen kunnen verblijven. Beide inrichtingen kennen verschillende regimes, te weten een huis van bewaring, een gevangenis, een extra zorgafdeling en een beperkt beveiligde afdeling.

Arbeidsbegeleider Binnen de penitentiaire inrichting in Ter Peel en Roermond ben jij de arbeidsbegeleider op de arbeidszaal. Jij zorgt dat de groep het productiewerk volgens planning en de afgesproken kwaliteit uitvoert.

Complexbeveiliger Jij bent als complexbeveiliger het visitekaartje voor de penitentiaire inrichting in Ter Peel en Evertsoord. Vanuit deze functie hou je toezicht op alles wat er in en rondom de locatie gebeurt. Je beschermt daarmee de veiligheid.

Penitentiaire Inrichtingswerker Jij begeleidt gedetineerden 1-op-1 binnen de muren van de penitentiaire inrichting in Roermond. Je zorgt voor de juiste ondersteuning bij het dagprogramma en helpt bij problemen en vragen vanuit je rol als penitentiair inrichtingsmedewerker.

PostNL

Wij zijn PostNL en via ons kun je pakketten, brieven of andere mailings versturen. Dagelijks maken we 1,2 miljoen mensen blij met het bezorgen van bijzondere momenten. Dat kunnen we alleen dankzij ons team. Van mensen in het sorteercentrum tot het vertrouwde gezicht aan de voordeur; bij PostNL draag je op je eigen manier bij om de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen. Elke dag kijken we hoe we ons werk steeds beter, slimmer en simpeler kunnen maken.

Bezorgers
In en om de regio Venlo hebben we voornamelijk vacatures voor de bezorging. Als bezorger werk je tussen de 10 en 25 uur op contract. Bezorgen kan met de fiets, scooter of auto.

Voorbereiders
Op onze vestiging aan de Marinus Dammeweg in Venlo zoeken we voorbereiders in het middag en ochtend proces.

Als ouderenzorgorganisatie zijn wij vooral op zoek naar enthousiaste medewerkers in de functie van verpleegkundige, verzorgende (IG), helpende en zorghulp. Voor alle zorgfuncties heb je het bijbehorende zorgdiploma nodig, behalve voor zorghulp. In deze functie mag je starten zonder zorgdiploma! Doorgroeien met een opleiding is altijd mogelijk. In het najaar starten twee opleidingstrajecten tot verzorgende (IZV) en verzorgende IG. De opleiding tot verzorgende (IZV) is een 14-maanden traject gericht op de thuiszorg. Bij de 3-jarige verzorgende IG-opleiding werk je het eerste jaar in een zorgcentrum, daarna wordt gerouleerd in een zorgcentrum of thuiszorg. Op die manier weet je wat bij jou past.

Proteion

Proteion is een zorgorganisatie in de ouderenzorg met zo’n 3200 medewerkers en 1350 vrijwilligers die zorgen voor ruim 10.000 cliënten. Proteion heeft tien mooie zorgcentra in Horn, Haelen, Heythuysen, Gennep, Kessel, twee in Roermond, Thorn, Venlo en Wessem. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan in Noord- en Midden-Limburg. Wij streven ernaar om de bewoners een mooie dag te bezorgen door elke dag een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat is gewoon bijzonder!

Persoonlijk begeleiders Wonen niveau 4
Als (persoonlijk) begeleider Wonen ben jij het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, ouders/verwanten, netwerk, collega’s. Jij stelt met jouw cliënt het ondersteuningsplan op, zorgt dat dit opvolging krijgt en coördineert hierin het zorgproces. 

Begeleider Wonen niveau 3
Als begeleider Wonen begeleid jij de bewoners in het zoveel mogelijk behouden van de eigen regie. Je werkt op basis van het ondersteuningsplan van de cliënten en speelt in op hun uiteenlopende begeleidingsvragen. 

Medewerkers Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) niveau 2 
Als medewerker ADL ondersteun je cliënten bij de persoonlijke verzorging, aan- en uitkleden, eten en drinken en andere praktische dagelijkse handelingen. Afhankelijk van de ondersteuningsvraag help je daadwerkelijk mee of ondersteun je.

BBL leerlingen;
niveau 3 en 4 Medewerker Maatschappelijke zorg.

PSW

PSW (Pedagogisch Sociaal Werk) ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. Wij bieden ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd van kwalitatief hoog niveau. Hoe wij dit doen? Door altijd die ene stap extra te zetten en ook écht te doen wat we beloven. Onze passie kent geen beperkingen.

Public Support

Public Support is sinds 2009 hét detacheringsbureau van ondersteunende functies binnen de publieke sector. Maar bij ons geen saaiheid en stoffig imago. Wij doen het anders. Samen met onze ruim 400 multitaskende secretaresses, haarscherpe juristen en frisse projectmedewerkers, proberen wij Nederland elke dag iets mooier te maken.

Werk doen dat ertoe doet én genieten van goede arbeidsvoorwaarden en werkgeluk als secretaresse of projectmedewerker? Kies voor detachering via Public Support en draag bij aan ons mooie Nederland! Als directiesecretaresse of projectmedewerker bij Public Support geniet je van de zekerheid van een vast dienstverband binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Je werkt in een dynamische omgeving die kenmerkend is voor een detacheringformule, waarbij je uitdagende opdrachten vervult binnen de publieke sector.

Scapino

Scapino is een oer Hollands bedrijf en is met 172 vestigingen in Nederland de grootste aanbieder van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Daarnaast worden de producten verkocht via de website van Scapino. Met betrokken, vriendelijke én servicegerichte medewerkers met passie voor schoenen en mode, werkt Scapino aan een gezonde toekomst. Als medewerker bij Scapino heb je flexibele werktijden, personeelskorting, doorgroeimogelijkheden een super leuke werksfeer.

Scapino is op zoek naar flexibele hardwerkende, stressbestendige collega’s:

 • Filiaalmanager. Als Filiaalmanager bij Scapino ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële en financiële doelstellingen van het filiaal. Je geeft op dagelijkse basis leiding aan een team van enthousiaste, betrokken medewerkers.

 • Assistent managers. Jij bent ondersteunend aan de Filiaalmanager bij het realiseren van de doelstellingen van het filiaal en vervangt de Filiaalmanager bij diens afwezigheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op de rest van het team, waardoor de klant zich altijd welkom voelt en dankzij jouw expertise gaat de klant altijd met de juiste producten naar huis.

 • Verkopers. Als verkoopmedewerker bij Scapino ben je naast het adviseren van klanten omtrent aankopen en het onderhoud van de producten, ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van het filiaal. Ook weet je wat er in de folder staat en ben jij hét uithangbord van de organisatie.

 • Afroepers. Als oproepermedewerker bij Scapino ben je veelal bezig met de klant, winkelnetheid, vracht en een optimale uitstraling van de winkel. Je hoeft geen ervaring te hebben, als je maar bereid bent om veel te leren.

Schatberg en FEC Sevenum

De Schatberg is een veelzijdig vakantiepark waar je het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Wij bieden volop mogelijkheden voor iedereen die het leuk vindt om in de horeca- en recreatiesector te gaan werken: zowel voor oproepkrachten als vaste medewerkers. Ons Fun & Entertainment Center bestaat uit ABC Sevenum (een uniek all-you-can-eat concept, waar je nooit hoeft te kiezen waar je zin in hebt omdat er 12 restaurants onder 1 dak zijn), lasergame, bowling, bar en een minigolfbaan.

Bij de Schatberg zoeken we een floormanager/hoofd bediening, die onze horecamanager ondersteunt op operationeel vlak. De floormanager geeft leiding aan de medewerkers bediening, doet bestellingen, verzorgt de roosters en zorgt ervoor dat alles op de vloer op rolletjes verloopt. Bij ABC zijn we op zoek naar koks. Als kok draai je zelfstandig 1 van de 12 open keukens en stuur je een team aan van 1 tot 4 keukenmedewerkers. De werkzaamheden variëren van mise-en-place tot het bereiden van de gerechten en het aanvullen van de buffetten.

SGL

SGL helpt mensen met hersenletsel in de chronische fase met het bepalen en waarmaken van nieuwe dromen, wensen en het nemen van eigen regie. Wij bieden onze cliënten en hun naasten ondersteuning op maat zodat zij een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Wij hebben 31 woonbegeleidingscentra en activiteitencentra door heel Limburg. Onze bijna 600 medewerkers zijn professionals. Zij ondersteunen en begeleiden vanuit oprechte betrokkenheid en vakmanschap en doen dat samen met vrijwilligers, mantelzorgers en naasten.

Wij zoeken gediplomeerde zorg medewerkers zoals verzorgenden IG, verpleegkundigen en Medewerkers Maatschappelijk Zorg. Heb je (nog) geen diploma, dan is dat geen probleem. Het belangrijkste is dat je interesse hebt in werken met onze doelgroep en dat je bereid bent om vakinhoudelijke zaken te leren. Met inlevingsvermogen, humor en een positieve instelling kom je al heel ver. Werken bij SGL is iedere dag anders. Vaak terugkerende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het ondersteunen van mensen met in en uit bed helpen, aan- en uitkleden, eten, drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan. Wij werken in wisselende diensten.

Tzorg

Tzorg is een landelijke leverancier van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding en heeft contracten met meer dan 300 gemeenten in Nederland. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. Werken bij Tzorg is zoveel meer dan alleen een goed salaris. Je doet dankbaar werk waar je waardering voor krijgt. Werk waar je trots op mag zijn en blij van wordt! We zorgen voor elkaar, met een warm hart, elke dag weer.

Huishoudelijke hulp
Als huishoudelijke hulp zorg jij voor jouw cliënten. Je bouwt samen aan een langdurige en persoonlijke relatie. Je bent een vertrouwd gezicht, een gesprekspartner en hun steun en toeverlaat


Zorgcoördinator
Als zorgcoördinator in regio Noord-Limburg zorg jij samen met de thuishulpen voor een aangenaam thuis bij onze cliënten. Jij bent de spil tussen onze cliënten, 100 tot 130 thuishulpen en onze gemeenten.


Planner
Als planner met standplaats Roermond ben je een belangrijke schakel in de juiste zorg voor jouw cliënten. Jij brengt de wensen van jouw collega’s en onze cliënten in kaart, zorgt voor de beste match en maakt een optimaal werkrooster voor 100 tot 150 thuishulpen. 

Wij bieden een breed scala aan functies, variërend van managementposities tot banen in de keuken, housekeeping, technische dienst, food and beverage en nog veel meer.

Kom je bij ons werken, dan bieden we je een goed salaris, een leuke werkomgeving, personeelskortingen, opleidingen en workshops. Denk hierbij aan hoge kortingen op een verblijf in één van de andere Van der Valk Hotels, korting op eten & drinken in ons hotel, lenen van materialen voor je eigen feestje thuis en een online personeelswinkel met heel veel voordelen. Meer weten? Bezoek onze stand en laat je informeren.

Join our Team!

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo is een nieuw en duurzaam hotel, gunstig gelegen nabij de A67. We staan bekend om onze luxe en ruime hotelkamers, uitstekende service en diverse faciliteiten. Gasten hebben de keuze uit 14 verschillende soorten hotelkamers, twee restaurants, hotelbar, wellnessfaciliteiten, een fitnesscentra met indoor zwembad en vergader- en evenementenruimtes. Het streven is om gasten een aangenaam verblijf te bieden en hen te voorzien van gastvrijheid en kwaliteit die wordt beoordeeld met minimaal een 9.

Van Driel

Van Driel Groep is een Brabants familiebedrijf met meer dan 1000 enthousiaste collega’s. Van Driel is begonnen in 1973 en uitgegroeid tot een grote logistieke speler in het personenvervoer. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss, met een tweede vestiging in Cuijk. Onze chauffeurs vervoeren dagelijks duizenden leerlingen van en naar hun school, ouderen naar zorginstellingen of minder mobiele passagiers naar hun recreatieve bestemming. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij.

Chauffeur Leerlingenvervoer
Van maandag tot en met vrijdag wordt de chauffeur ingezet om iedere ochtend (07.00 – 09.30) en middag (14.30-17.00) een vaste groep leerlingen te vervoeren van en naar het speciaal onderwijs. Onze chauffeurs rijden ongeveer 3 tot 4 uur per dag, verspreid over twee momenten op de dag.


Chauffeur Regiotaxi
Regiotaxi chauffeurs zijn klantvriendelijk, servicegericht en zorgen ervoor dat hun passagiers veilig van A naar B worden vervoerd. Chauffeurs werken tussen de 24 en 36 uur per week, in een wisselend rooster van maandag tot en met zondag. De werktijden variëren, maar bevinden zich altijd tussen 06.00 uur en 01.00 uur.

VDL Parree

VDL Parree in Sevenum is onderdeel van de VDL Groep dat 15.000 medewerkers met vestigingen in 19 landen heeft. Wij staan al 70 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van kunststof spuitgietdelen. Bij VDL Parree begeleiden we klanten door de ontwerp- en ontwikkelfase om zo tot het best mogelijke product te komen. Denk bijvoorbeeld aan een autodeur, het console tussen de stoelen of de bumper van een vrachtwagen. Maar ook onderdelen voor kinderwagens en couveuses.

Productiemedewerker
Aan de lopende band producten visueel controleren, afbramen, assembleren of inpakken.

Spuitgietoperator
Verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen/omstellen van machines en oplossen van storingen.

BBL Spuitgietoperator
Groeien door leren en werken te combineren.

Gereedschapsmaker
Zorgen dat alle matrijzen gerepareerd en onderhouden worden door conventioneel draaien, frezen en slijpen.

Project Engineer
Verantwoordelijk voor de gehele fase van een nieuw product in samenspraak met de klant. Voor- en nacalculaties, voorbereiden product- en procesgegevens, begeleiden van de producten bij eerste fase productie etc.

Process Engineer
Verantwoordelijk voor de verbetering van nieuwe en bestaande processen en matrijzen. Je hoofdtaak is het begeleiden van nieuwe projecten, inclusief assemblage van een groot aantal spuitgietdelen.

De doelgroep waar je voor gaat werken is ontzettend breed. Denk aan behandeling en zorg voor mensen met autisme, psychoses, verslaving, adhd, angst-, dwang-, of persoonlijkheidsstoornissen. Ook bieden we begeleiding aan ouderen met dementie en hebben we een aparte tak jeugdGGZ. Naast onze klinieken, bieden we ook hulp aan huis door middel van bemoeizorg, beschermd wonen en thuisbegeleiding.

We zoeken met name:

 • Verzorgende IG

 • Verpleegkundigen niveau 4 en 5

 • Begeleiders niveau 4 en 5.

Voor Verpleegkundige niveau 4 hebben we op dit moment een leerwerktraject wat we 2x per jaar aanbieden. De ronde voor september is al vol, maar in februari hebben we een nieuwe sollicitatieprocedure.

Vincent van Gogh

We bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren, volwassenen en ouderen op veel verschillende locaties in Limburg en Brabant. Of in poli's van drie academische ziekenhuizen in Nederland. En Vincent van Gogh werkt steeds vaker ook online. We hebben verschillende behandelvormen waaronder crisisbehandeling, integrale zorg, klinische zorg, poliklinische zorg en therapie.

Wicro plastics

Wij ontwikkelen, spuitgieten, assembleren, bouwen matrijzen en coaten. Maar we gaan verder dan dat. We maken niet alleen een onderdeel, we vóelen ons onderdeel van het proces, het succes en de toekomst van de klant. Onze mensen zijn betrokken en worden volop aangemoedigd om al hun capaciteiten aan te spreken. Samen met onze klanten halen zij het beste uit mens en techniek. Het resultaat? Hoogwaardige kunststof onderdelen gevormd uit duurzame relaties met klanten en medewerkers.

Quality Assistant
Met jouw kritische oog zorg je ervoor dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Medewerker Technische dienst
Jij zorgt ervoor dat onze productiemiddelen beschikbaar zijn en dat we zo optimaal mogelijk kunnen produceren. Dat doe je door je affiniteit met machines of automatisering in te zetten om onze installaties te verbeteren.

Operator (3-[ploegen)
Jij zorgt voor het uitvoeren van productie-opdrachten binnen de gestelde tijden met de vereiste kwaliteit en kwantiteit. Je bent verantwoordelijk voor het productieproces en bedient zelfstandig machines.

Teamleider spuitgieten (3-ploegen)
Jij zorgt voor de juiste sfeer binnen ons team, door mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Machinesteller (3-ploegen)
Haal jij energie uit het ombouwen van machines, matrijzen en het optimaliseren van bestaande processen? Zorg dan voor de oplevering en werking van onze spuitgietmachines.

Automation engineer
Beheers jij alle facetten van het besturing vak? Gebruik jouw creatieve brein dan om onze fabriek te moderniseren en te automatiseren

Zorgnet Limburg

Zorgnet Limburg vertegenwoordigt de Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties. Op onze gezamenlijke carrière portal www.zorgnetlimburg.nl vind je informatie over betaalde werk-leertrajecten, vacatures binnen zorg en welzijn, als ook inspirerende verhalen en relevante informatie. We organiseren (online) voorlichtingsbijeenkomsten, oriëntatiedagen en gastlessen op het voortgezet onderwijs. Zo informeren wij over de diverse werkvelden en beroepen in de sector zorg en welzijn. Op Zorgnet Limburg vind je meer dan 1000 actuele en regionale vacatures!

Op Zorgnet Limburg vind je een overzicht van vacatures vanuit de werkvelden:

 • Gehandicaptenzorg

 • Geestelijke gezondheidszorg

 • Ziekenhuizen

 • Ouderenzorg

 • Thuiszorg

 • Sociaal werk

 • Jeugdzorg

 • Eerstelijnszorg

 • Kinderopvang

In zorg en welzijn werk je met mensen (cliënten), dit kan zowel begeleidend als verzorgend of verplegend zijn. Bijvoorbeeld in een thuisomgeving of in een setting waar meerdere cliënten samen leven, of tijdelijk verpleegd of verzorgd worden.

Competenties die passen bij een zorgberoep zijn:

 • Communicatief vaardig

 • Flexibel

 • Zelfstandig

 • Praktisch

 • Empathisch

 • Stressbestendig

Top 3 vacatures: verzorgende IG, verpleegkundige en begeleider. Heb je geen diploma, dan kun je via een leerwerktraject (inclusief salaris) toch direct aan de slag!

ZorgStart

ZorgStart is er voor elke inwoner van Noord- en Midden-Limburg die wil ontdekken of de zorg iets voor hem of haar is. Heb je geen zorgdiploma? Dat maakt bij ZorgStart niet uit. Om te starten in de zorg telt ook je werk- en levenservaring mee. Bij ZorgStart kun je je oriënteren op de verschillende doelgroepen in de zorg, maar ook op de opleidingen, functies en kansen op de arbeidsmarkt.

Bij alle partners van ZorgStart zijn vacatures op verschillende niveaus en in verschillende richtingen. Via ZorgStart kun je je oriënteren op de mogelijkheden in de zorg en kijken welke functie en organisatie het beste bij jou past.

Unimicron Germany GMBH

Unimicron Germany is a leading German manufacturer of customer-specific PCBs and has its headquarters in Geldern, North Rhine-Westphalia. Basic PCBs such as double-sided PCBs and multilayer PCBs with up to 24 layers but also demanding technologies such as HDI or Semiflex are produced at one of the most modern PCB manufacturing facilities in Europe. The highly automated work is designed for samples, small and medium-sized lots and large unit quantities alike. As an independent subsidiary of the Unimicron Technology Group, one of the global market leaders for PCB production, Unimicron Germany can directly access Asian production capacities. This places us in an excellent position to serve our focus markets: automotive, renewable energies and the industrial sector.

More than 350 employees have a modern workplace at the high-tech PCB fab in a future-orientated business field and generate an annual turnover of 54.4 million euros (2018)

Securitas

Wij zijn in deze regio op zoek naar beveiligers, centralisten, klantenservicemedewerkers en receptionisten. Zowel voor de beveiligersfuncties als voor de centralistenfunctie geldt dat je intern bij ons een opleiding kunt volgen.

Een centralist is verantwoordelijk voor het behandelen en afhandelen van verschillende alarmmeldingen vanuit de centrale. Hierbij heb je veel contact met de beveiligers op locatie en het is een zittend beroep.

De beveiligers beveiligen diverse objecten en voeren verschillende controle rondes uit, inclusief toegangscontrole (receptiewerk). Deze functie vereist zowel fysieke inspanning als zittend werk. De vacatures voor receptionisten zijn eigenlijk 'traditionele' receptiefuncties, waarbij je receptiewerkzaamheden uitvoert.

Daarnaast zoeken we ook klantenservicemedewerkers voor onze Alarmcentrale in Geldrop. In deze rol behandel je verschillende e-mails en telefoontjes van klanten.

Kijk voor alle vacatures op https://werkenbijsecuritas.nl/

Securitas werkt vanuit een platte, gedecentraliseerde organisatie en telt in Nederland bijna 7.000 medewerkers die dagelijks zorgen voor de optimale veiligheid van mensen en bedrijven. Door de indeling in regio's is Securitas in heel Nederland dichtbij. Branch Managers sturen vanuit de 25 regiokantoren de collega’s op de klantlocaties aan. Ze beheren de veiligheidsoplossingen en zijn een vast aanspreekpunt voor u als klant. Onder regie van ons Securitas Operations Center zijn onze mobiele surveillanten 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse voor alarmopvolging, surveillance- en brand- en sluitrondes. In ons Securitas Operations Center worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie worden operaties gevoed en kan er vroegtijdig zeer gerichte actie worden ondernomen op elke vorm van dreiging.

Adex

Adex ontwerpt en produceert hoogwaardige  aluminium extrusie matrijzen voor de aluminiumindustrie. Al meer dan 40 jaar doen onze matrijzen hun werk in de automobiel-, transport-, trein-, bouw- en luchtvaartsector, wereldwijd. 

Ons team van innovatieve engineers en vakmensen levert topkwaliteit maatwerk matrijzen met een doorsnede van 70 mm tot maar liefst 1100 mm. Van relatief simpele profielen tot zeer complexe profielen, onze ervaren engineers ontwikkelen de juiste aluminium extrusie matrijs voor u. Daarmee helpen we onze klanten om goede profielen te produceren tegen concurrerende prijzen.

GEODIS is een wereldwijde speler in Transport en Logistiek en aanwezig in 67 landen, met meer dan 31.000 werknemers. In Venlo en Sevenum zijn zes  GEODIS locaties.

Onze missie:is om onze klanten te helpen slagen door logistieke beperkingen te overwinnen, met behulp van onze bedrijfsactiviteiten – Wegtransport, Vrachtvervoer, Contractlogistiek, Supply Chain Optimalisatie, Distributie en Express -.

 GEODIS heeft zich ten doel gesteld Europees leider te worden in de logistieke dienstverlening. Om dit te kunnen bereiken heeft GEODIS een Business Excellence beleid opgesteld welke ten doel heeft ‘Stakeholders Total Satisfaction, oftewel totale tevredenheid van onze belanghebbenden, na te streven.

Geodis

GEODIS is op zoek naar:

 • Teamleader

 • SAP consultant

 • Representative Planning & Customer Service

 • Senior Representative Planning & Customer Service

 • All round Warehouse medewerkers (hef en reachtruck chauffeurs)

NOB Verkeersregelaars

Sinds jaar en dag is NOB-Verkeersregelaars een betrouwbare partner voor infrabedrijven, gemeentes en evenementen in Limburg. Wij leiden het verkeer in goede banen, voorkomen opstoppingen en bewaken de verkeersveiligheid. Samen met onze medewerkers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de doorstroming van het verkeer.

Werk je graag in de buitenlucht? En ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wij zoeken aankomende verkeersregelaars! Met een betaalde opleiding leiden wij jou op tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas. Met deze pas kun je per direct, in parttime of fulltime dienstverband, aan de slag als verkeersregelaar in de regio Limburg. Samen leid jij met je collega’s het verkeer in goede banen.

MET ggz

Bij MET ggz krijg je de ruimte om jezelf te zijn en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen: we investeren graag in jouw toekomst. We moedigen je aan om initiatief te nemen, waarderen jouw inbreng en horen graag jouw ideeën.
We doen het sámen: MET elkaar en MET vertrouwen.

Proteion Schoon

Wij zijn Proteion Schoon. Dichtbij en vertrouwd, voor de cliënt én onze medewerkers. Als werkgever richten we ons op jouw groei en ontwikkeling. Met standaard cursussen en trainingen, waarmee jij je werk bij ons zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Proteion Schoon investeert in jou. En dat merk je.

Proteion Schoon is een werkgever die naast je staat. Vanaf de eerste dag dat je bij ons werkt. Zo hebben we een speciaal startpakket voor jou. Waarmee we je goed leren kennen, kunnen begeleiden en ondersteunen in je leerweg bij ons.

Aldi

Aldi is op zoek naar:

Medewerkers Verkoop

Filiaalleiders

Assistenten

ALDI staat voor eenvoud. Onze missie is daarom: boodschappen doen voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Iedere dag dagen we onszelf uit om de eenvoud terug te laten komen in al onze processen. Eenvoud is alleen haalbaar als er goed en efficiënt samengewerkt wordt! Zonder onze medewerkers zou ALDI niet hetzelfde zijn. We zijn trots op ALDI en wat we tot nu toe bereikt hebben!

Wij zijn op zoek naar:

 • Verkoopmedewerkers

 • Allround verkoopmedewerkers versafdelingen

 • Vulploegmedewerkers

 • Kassamedewerkers

 • Gastheer of gastvrouw

 • Schoonmaakmedewerker toiletten (weekend)

 • Vakantiekrachten en weekendhulpen

Een uitgebreide omschrijving per functie staat op de ‘werken bij’ pagina op onze website!

2 Brüder is de grootste supermarkt in het centrum van Venlo. Jaarlijks wordt onze winkel bezocht door 3,5 miljoen klanten. Zo’n 200 medewerkers werken samen om de klant met een glimlach naar huis te laten gaan. Een inspirerende werkplek, waar volop kansen zijn om door te groeien en jezelf te ontwikkelen! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. We streven ernaar om elke klant te verwelkomen met een glimlach en hen een persoonlijke en attente service te bieden!

2 Brüder

Handyman en invalwerk (ambulant, 38 uur p/w)
Je rijdt naar diverse locaties om daar controlerondes te doen of parkeerplaatsen, parkeergarages, serverruimtes en fietsenstallingen schoon te maken. 

Vloerenspecialist (25 uur p/w)
Je rijdt naar verschillende locaties en objecten zoals kantoren en zorginstellingen. Daar verzorg je vloerenonderhoud. Incidenteel spring je bij met regulier schoonmaakwerk. 

Allround medewerker (38 uur p/w) 
Met een auto van Asito rij je naar zorginstellingen om daar bijvoorbeeld kantoren, pantry’s, sanitair en algemene ruimtes schoon te maken. Dit is een hectische baan, waardoor ervaring of een diploma gewenst is. 

Schoonmaak medewerker GGZ/TBS (10 – 20 uur p/w)
Schoonmaakervaring is niet nodig, we leren het je graag. Wel moet je sterk in je schoenen staan. 

Voor alle functies wordt een auto/bus van Asito beschikbaar gesteld.

Onder het leiderschap van Joop van Riemsdijk groeide Asito uit tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is Asito een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en verschillende locaties. Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht.

Asito

Bij Aviko maken we heerlijke, voedzame aardappelproducten. Ons motto: we bring joy to tables around the world. Dat kan alleen als we zelf ook plezier in ons werk hebben. Daarom besteden we veel aandacht aan jou. We waarderen jouw kennis en vaardigheden en geven je ruimte om jezelf te ontwikkelen. We luisteren naar jouw ideeën. En we werken samen in een open cultuur, waar we een stapje extra zetten voor elkaar. Zo werken we elke dag met plezier.

Aviko

Bij Aviko deelt iedereen mee in de winst. Je werkt met leuke collega’s in een informele werksfeer. Ook krijg je een vergoeding van je studiekosten en een goede pensioenregeling.

Wij zoeken enthousiaste:

 • Procesoperators:
  Zorg voor een probleemloos productieproces.

 • Lijnoperators:
  Verpak onze producten zo goed mogelijk.

 • Storingsmonteurs:
  Storingen voorkomen en snel verhelpen.

Rendiz is een sociale onderneming. En dat DNA vind je ook terug bij alle mensen die voor Rendiz werken. Elkaar helpen, samen zorgen voor waardevol geluk en dat met passie voor het werk. Je bent meteen onderdeel van het Rendiz-team, bij welk onderdeel je ook werkt. Want er zijn veel mogelijkheden binnen de Rendiz organisatie. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij één van onze horeca locaties of bij C3 Living (modulaire woningbouw).

C3 Living

 • Werkvoorbereider:
  Je houdt je volop bezig met technische en organisatorische vraagstukken.

 • Voorman/voorvrouw:
  Je werkt mee in de uitvoering, bewaakt de voortgang van het project en stuurt je collega’s aan.

 • Logistiek medewerker met groeimogelijkheden:
  Je houdt je bezig met het ontvangen, controleren en keuren van inkomende en uitgaande goederen.

 • Technische talenten en handige Harries

Rendiz

 • Medewerker horeca/keuken:
  Horeca/keuken werkzaamheden op unieke locaties waar we onze gasten waardevol laten genieten!

C3 living / Rendiz

Canon Production Printing in Venlo, eerder bekend als Océ, levert wereldwijd printers, kopieerapparaten en allerlei andere bijbehorende producten, allemaal van hoge kwaliteit. In totaal werken er wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers bij Canon.

Canon heeft het aannemen van nieuwe medewerkers uitbesteed aan Manpower. Manpower zet zich al sinds haar oprichting in om mensen op weg te helpen naar werk en hun talenten optimaal te benutten en doet dat dus ook voor Canon.

Vacatures:

 • Assemblage:
  Als Assemblagemedewerker ben je een machinebouwer. Je moet technisch onderlegd zijn en handig zijn met apparatuur monteren. Je werkt samen met je team aan een onderdeel van een printer en bent voornamelijk bezig met monteren, schroeven en in elkaar zetten.

 • Proces Operator:
  Als Proces Operator start je een productielijn van 1 of meerdere machines op zodat het gewenste product eruit komt. Je zorgt voor de juiste grondstoffen, checkt of de machine het werk goed doet en als er storing is los jij deze op. Technisch inzicht, secuur en zelfstandig werken en verantwoordelijkheid zijn hierbij belangrijk.

  Verder hebben we diverse logistieke functies zoals orderpicker, medewerker goederenontvangst en inpakker beschikbaar.

Canon (door Manpower)

Doordat er binnen CLZ verschillende zorgboerderijen zijn, verschilt het aanbod voor opleidingsplekken en baankansen. Dit is onder andere afhankelijk van de omvang van de zorgboerderij en de doelgroepen waaraan zorg wordt verleend. Het wisselt per doelgroep welke opleiding vereist is. Waarschijnlijk zal ook de locatie in relatie tot de woonplaats bepalend zijn voor waar je aan de slag wil en kan gaan. De beschikbare plekken kunnen in de gehele provincie zijn. Je kunt worden opgeleid tot:

 • Helpende niveau 2
  (hiervoor zijn binnen CLZ weinig mogelijkheden)

 • Verzorgende IG
  (mbo niveau 3)

 • Verpleegkundige
  (mbo niveau 4 of hbo)


Kijk op onze website bij ‘zorgboerderij zoeken’ voor verdere oriëntatie.

Binnen de Coöporatie Limburgse Zorgboeren (CLZ) zijn 60 Limburgse zorgboeren verenigd om het voor zorgvragers nog makkelijker te maken een passende plek te vinden op een zorgboerderij in Limburg.

We staan voor:

 • Aangename en groene plaats om te zijn, te ontmoeten en op gezonde manieren actief te zijn;

 • Persoonlijke aandacht en benadering, gericht op ontwikkeling, herstel of behoud van eigen redzaamheid en gezondheid;

 • Kwaliteit van zorg door te werken met een landelijk kwaliteitssysteem voor zorgboeren.

Coöperatie Limburgse Zorgboeren

(Leerling) Elektromonteur
In de vakschool leer je lampen, contactdozen en een schakelaar aan te leggen. Vanuit daar leer je het aanleggen van meervoudige schakelingen (hotelschakeling) en ook de combinatie van binnen & buitenverlichting.

(Leerling) Loodgieter/Installatiemonteur
Je leert buizen te buigen, vanuit daar ga je aan de slag om een cv-ketel op te hangen en radiatoren erop aan te sluiten. Ook sluit je een wc en wastafel aan in de vakschool.

(Leerling) Lasser
Je kunt zowel op MAG2 als TIG2 niveau in de vakschool een goede las leren te leggen. Hierbij leer je tekeningen lezen en ook om vanuit verschillende lasposities de v-naad beetje bij beetje te perfectioneren. 

Bij Cottus kun jij je laten omscholen tot Elektromonteur, Installatiemonteur (Loodgieter) of Lasser. Werkervaring is niet belangrijk, motivatie wel! Via onze vakschool begin je met een 4-weekse basistraining, daarna ga je bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt aan de slag om meer ervaring op te doen. Uiteindelijk kun je bij ons je diploma behalen op mbo2 of mbo3 niveau. Graag gaan wij met je in gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Cottus

Teamleider schoonmaak
Start als leidinggevende of groei door vanuit de functie van schoonmaakmedewerker. Bij CSU krijg je genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Ons Fris in je werk programma helpt hierbij door het aanbieden van o.a. taaltrainingen en talentontwikkeling. Daarnaast mag je heel 2023 gratis sporten, helpen we met je financiën en is er fysiotherapie beschikbaar.

Schoonmaakmedewerkers
Als schoonmaakmedewerker bij een vakantiepark werk je op maandag en/of vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur, maar heb je ook de mogelijkheid om je uren anders in te delen, in overleg met je leidinggevende. Heb je 50 uur gewerkt? Dan ontvang je een mooie welkomstbons van €125,-.

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden, iedereen is welkom als klant of medewerker.

CSU

Daelzicht is een zorgorganisatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, ondersteuning thuis, intensieve zorg en behandeling, dagbesteding, werk op maat en opvang in een crisissituatie. We zijn actief op 80 locaties in heel Limburg. Er zit altijd wel een passende (leer-)werkplek voor jou bij. Bij Daelzicht word je gezien: wie ben je, wat wil je, waar word je blij van? We willen je écht leren kennen.

Daelzicht

Heb jij een zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4 afgerond? Dan is Daelzicht iets voor jou! Als begeleider in de gehandicaptenzorg laat jij onze cliënten een fijne dag beleven. Je doet dit door te kijken welke begeleiding/zorg de cliënt nodig heeft en ziet daarbij kansen voor verbetering. Als jouw interesse ligt bij cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, ouderen of EVB/EMB zijn er veel mogelijkheden bij Daelzicht. Haal je binnenkort je zorgdiploma? Of ben je herintreder met een diploma Z-verpleging, KVJV, MBO inrichtingswerk of MDGO AW? Je bent bij ons van harte welkom! Daarnaast bieden wij kansen voor BBL-ers (MMZ niveau 3 of 4) en zij- instromers.

 • Zorgondersteuner:
  Ondersteunende taken waaronder; toezicht houden huiskamer, ontbijt verzorgen, koken, welzijn en activiteiten in de huiskamer met de bewoners.

 • Helpende:
  Ondersteunende taken aangevuld met ADL-taken, hulp bij eten of drinken, verplaatsen, persoonlijke hulp en persoonlijke verzorging.

 • Verzorgende IG:
  Alle voorkomende zorg- en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Denk daarbij aan zorg voor de medicatie, injecteren of wondzorg.

 • Verpleegkundige:
  Alle voorkomende zorg- en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. Je draagt zorg voor coördinerende taken, een gesprek met de arts of onderhoud contact met de familie.

 • BBL:
  Opleidingstrajecten Helpende/ Verzorgende IG/ Verpleegkundige

De Zorggroep is de grootste zorgaanbieder van Noord- en Midden-Limburg. Wij bieden zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Dit doen we op onze vele woon- en zorglocaties, maar ook bij cliënten thuis. We bieden ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met dementie, een lichamelijke aandoening of niet-aangeboren hersenletsel. Samen met ál onze medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners, bouwen we aan een samenleving waarin mensen vitaal en gelukkig oud kunnen worden.

De Zorggroep

Customer Service Representative
Als customer service representative ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij zorgt ervoor dat alle vragen, opdrachten en klachten met betrekking tot goederenopslag en transport op de juiste manier worden afgehandeld.

Management Traineeship
In een periode van twee tot maximaal drie jaar doorloop je een aantal functies of rollen binnen onze organisatie; je maakt kennis met leidinggeven als verantwoordelijke binnen de operatie in het warehouse, je wordt uitgedaagd als engineer of je draait een verbetertraject op Customer Services.

Transportplanner
Jij zorgt ervoor dat onze trucks zo efficiënt mogelijk de weg op gaan, zodat onze klanten tevreden zijn én onze trucks zo rendabel mogelijk rijden.

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Er is geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via opslag in magazijnen en transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg. In Nederland hebben wij ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan. We maken snelle beslissingen en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.

DSV

We zoeken CNC-draaiers, CNC-frezers en CAM programmeurs. Je programmeert machines die stukken metaal bewerken tot onderdelen, op 1/1000 mm nauwkeurig. Je dient technisch tekeningen te kunnen lezen, moet snappen waar de machine mee bezig is en zorgen dat je de juiste gereedschappen gebruikt. Het is een vak voor de toekomst waarin je een mooie carrière tegemoet gaat. We werken in diensten van 6.00 – 13.00 uur en van 13.00 – 20.00 uur. Deze wisselen per dag. Je bent verantwoordelijk voor je eigen machine en producten. We werken in een open, collegiale sfeer waar je van ervaren collega’s veel kunt leren.

Wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid en vernieuwing. We zijn onderdeel van een wereldwijd bedrijf voor geïntegreerde technologische oplossingen. In Reuver hebben we een machinefabriek met 100 medewerkers. We maken complexe mechanische onderdelen via CNC draaien en frezen. We zijn actief op ‘champions league’-niveau in ons vak. We hebben onlangs ons machinepark flink uitgebreid met nieuwe machines. We werken voor klanten zoals ASML, Philips Healthcare en Thermo Fisher.

Frenken - Optiwa

Bij Fun Forest hebben we werkplekken in het klimbos, in onze horeca en aan de receptie. Aan de receptie help je gasten bij de kassa en met materialenuitgifte. Onze horeca is een kleinschalige afhaallocatie waar gasten wat kleins kunnen eten en drinken. In het klimbos is altijd plek voor instructeurs, hierbij leg je gasten uit hoe ze veilig kunnen klimmen. Doorgroeien tot redder is ook mogelijk. Dan haal je gasten die niet meer verder willen klimmen via een apparaat de boom uit.

Bij Speelpark Klein Zwitserland komen binnenkort diverse werkplekken vrij. Heb je hier interesse in dan neem gerust alvast contact op.

Fun Forest is een sociale onderneming. We zijn een klimpark voor jong en oud. We laten zowel ons personeel -ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt- als onze gasten groeien en ontwikkelen.

Speelpark Klein Zwitserland is een begrip in de regio. De buitenspeeltuin voor de jongsten wordt aangevuld met de Adventure Golf en het Avonturenbos.

Onze missie is mensen verbinden met de natuur en een fijne dag bieden.

Fun Forest / Klein Zwitserland

Werken in Rayon Groen is zeer gevarieerd. Het team bestaat uit aanpakkers die blij worden van een mooie stad en voor elkaar en anderen klaarstaan. Wij bieden banen waar mensen met loonkostensubsidie aan de slag kunnen door te leren en te werken in het groen:

 • Medewerker groen (leerwerk)

 • Machinist/chauffeur

 • Werkbegeleider (eventueel interne opleiding)

 • Medewerker onderhoud openbare ruimte (regulier)

Daarnaast zoeken we ook:

 • Meewerkend coördinator (regulier) Als meewerkend coördinator Groenonderhoud coördineer jij de inzet van jouw collega’s bij de onderhoudswerkzaamheden in het openbaar groen in de gemeente Venlo. Jouw werkzaamheden bestaan uit het vakinhoudelijk begeleiden van een aantal teams in het groenonderhoud.

 • Medewerker onderhoud openbare ruimte (regulier) Een baan als bijvoorbeeld stratenmaker of medewerker groen.

Team Buitendienst en beheer sportexploitaties zorgt ervoor dat mensen lekker kunnen genieten en sporten in een mooie en schone omgeving. Zo exploiteren en beheren we binnensportvoorzieningen zoals sporthallen, gymzalen en zwembad. En regelen we dat de openbare ruimte (straten, pleinen, haven, begraafplaatsen) er netjes bijligt. Dat laatste doen we met Rayon Groen. Rayon Groen voert het groenonderhoud in grote delen van Venlo uit met mensen die een achterstand op de arbeidsmarkt hebben.

Gemeente Venlo

 • Docent (verschillende vakken, denk aan Nederlands – Zorg – AVO – Engels)
  Praktijk en theorie gerichte docent

 • Instructeur Apothekersassistente
  Praktijkgerichte docent

 • Instructeur Gastheer/Gastvrouw
  Praktijkgerichte docent

 • Ondersteunende functies
  (denk aan functioneel beheerder, hoofd ICT)  

Als docent breng je je vakspecifieke kennis op een coachende manier over aan studenten. Docenten binnen onze organisatie hebben een tweedegraads bevoegdheid of gaan deze nog behalen. Wij bieden de mogelijkheid om iemand onbevoegd in dienst te nemen en vervolgens een gerichte docentenopleiding te laten volgen. Het verschil tussen docent en instructeur is dat docenten ook theorie overbrengen en dat instructeurs alleen praktijk overbrengen. De instructeur wordt ingezet op specifieke vakken uit het bedrijfsleven.

Gilde Opleidingen is een middelgrote mbo-school met 9100 leerlingen verspreid over 12 locaties in 7 plaatsen. Bij Gilde Opleidingen werken we met toegewijde en inspirerende professionals samen aan het ontwikkelen van vakmensen. Er werken ruim 1.100 collega’s bij Gilde Opleidingen. Docenten, instructeurs, loopbaanadviseurs, conciërges, stafmedewerkers en nog veel meer. Samen leiden we mensen op voor werk dat er écht toe doet. Iedere collega vormt daarin een onmisbare schakel. Het echte werk van onze mensen onderscheidt ons.

Gilde Opleidingen

Wij werken elke dag aan een mooie en gezond versproducten. Van productontwikkeling tot het de band afrolt de schappen in. Samen met 2000 collega’s maken we SuperVers elke dag nóg verser. Voor diverse afdelingen zoeken wij nieuwe collega’s. Denk bijvoorbeeld aan kantoor, kwaliteit, productontwikkeling, productie, Supply Chain, IT, HR, enz. Wij zoeken onder andere: • Operators • Teamleiders productie/logistiek • Logistiek medewerkers • Kwaliteitsmedewerkers • Engineers • (Storings)monteurs • Labeling specialisten • Medewerker productontwikkeling • Personeelsplanner • Etc.

Heb je je weleens afgevraagd waar je caesar salade of wok groenten vandaan komen? Grote kans dat die uit onze VersFabriek komen! In onze VersFabriek produceren we wekelijks meer dan 7 miljoen verpakkingen, waarmee we ervoor zorgen dat de schappen in winkels het hele jaar door gevuld zijn met gesneden, gezonde en smaakvolle groenten en fruit van goede kwaliteit. Van verspakketten tot complete maaltijdsalades; supergezond én supermakkelijk. Zo helpen wij honderdduizenden mensen bij het maken van een gezonde keuze.

Hessing SuperVers

De cocktailingrediënten maken je favoriete Job!

Wine Lekker samen wijnen in het weekend? Deze horecajob is voornamelijk van maandag tot en met vrijdag.

Passion Fruit Jij hebt passion voor onze gasten en het team van Landal De Lommerbergen heeft passion voor jou.

Orange Juice Keep your life juicy door gratis te komen zwemmen of bowlen met het hele gezin. Check ook de andere arbeidsvoorwaarden.

Gin Tonic Heb je ervaring? Superfijn! Zo niet? Gin enkel probleem, wij leren je de kneepjes van dit mooie vak.

Verder hebben we nog veel meer leuke vacatures in de horeca: in de keuken, als Hulpkracht of als Shifleader Food & Beverage.

Landal Greenparks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. We bezitten ruim 100 parken met in totaal ca. 15.000 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daarbij horen. Ondanks dat we veel verschillende parken hebben en veel verschillende medewerkers heerst er een warm familiegevoel.

Landal GreenParks

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Al 85 jaar bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor gave sportevenementen, beurzen en festivals, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijke ruimte nodig is. Neptunus is een familiebedrijf. Dat betekent een informele werksfeer en korte lijnen. Met een hoofdvestiging in Kessel en buitenlandse vestigingen in Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Polen en Oostenrijk, heeft Neptunus ruim 300 medewerkers in dienst.

We zijn op zoek naar toppers voor verschillende afdelingen. Ben je een aanpakker en hou je van reizen? Dan is een functie op de bouw misschien wel iets voor jou. Blijf je liever in Kessel en werk je graag met je handen? Dan kun je bij ons aan de slag als medewerker technische dienst, constructiebankwerker of heftruckchauffeur. Ook op kantoor zoeken we collega’s. Word jij onze nieuwe applicatiebeheerder of technisch inkoper? Wij kijken graag samen wat we jou kunnen bieden.

Neptunus

Tovenier (voorman hovenier) Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van collega’s, signaleert kansen of belemmeringen, voert coördinerende werkzaamheden uit en maakt impact bij klanten. Je helpt mensen om hun glimlach, zelfvertrouwen en kwaliteiten tevoorschijn te toveren door collegiale coaching. Solliciteer als je ervaring hebt in het begeleiden van mensen en graag buiten bent óf als je hovenier bent en graag met mensen werkt. Toveniersleerling (assistent hovenier) Als toveniersleerling krijg je volop kansen in de tuinen van onze klanten, ervaring is niet nodig. Door de variatie aan aanleg- en onderhoudsprojecten is je werk afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan onkruidbestrijding, snoeien, bladruimen, aanlegwerkzaamheden en watergeven. Maar ook machinale werkzaamheden (onder begeleiding) zoals bosmaaien of bladblazen.

Bij NLG Buitenkansen geloven we dat we mensen kunnen helpen om hun grenzen te verleggen door los te komen van bestaande systemen, hokjes en vooroordelen. We vertrouwen erop dat je alles kunt bereiken, als je de wil maar hebt. Die wil hebben we bij NLG! De wil om buitenkansen voor mensen te realiseren met werkzaamheden in de groene buitenruimte. Mensen voor wie de kansen niet voor het oprapen liggen, door welke omstandigheden dan ook.

NLG Buitenkansen

Leerwerktraject Landmeter
Je werkt aan diverse uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende inmeet- en uitzetwerkzaamheden van (bouw)terreinen, percelen en langs nationale wegen en waterwegen.

Leerwerktraject Energie Prestatie Adviseur Woningen of Utiliteiten
Je houdt je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van inspecties van gebouwen. Kies je voor woningen dan zijn dat huizen, kies je voor utiliteiten dan zijn het winkelpanden, kantoorpanden of scholen. Zodra alle gegevens opgenomen zijn, werk je deze uit in speciale software om tot een nieuw energielabel te komen. Maatwerkadvies voor de klant behoort ook tot je werkzaamheden.

Onze Joost is een opleidingsinstituut en detacheringsbureau gespecialiseerd in het vinden en opleiden van vakmensen. Wij doen o.a. leerwerktrajecten, waarvoor we geschikte kandidaten zoeken. Deze scholen we om tot bijvoorbeeld energieadviseur of landmeter, om ze daarna voor een jaar te detacheren bij onze opdrachtgevers. De combinatie van theorie en praktijk maakt dat mensen een vak controleren en beheersen. Na afronding van de opleiding ontvangt onze kandidaat een door de branche erkend diploma..

Onze Joost

Arbeidsbegeleider Binnen de penitentiaire inrichting in Ter Peel en Roermond ben jij de arbeidsbegeleider op de arbeidszaal. Jij zorgt dat de groep het productiewerk volgens planning en de afgesproken kwaliteit uitvoert.

Complexbeveiliger Jij bent als complexbeveiliger het visitekaartje voor de penitentiaire inrichting in Ter Peel en Evertsoord. Vanuit deze functie hou je toezicht op alles wat er in en rondom de locatie gebeurt. Je beschermt daarmee de veiligheid.

Penitentiaire Inrichtingswerker Jij begeleidt gedetineerden 1-op-1 binnen de muren van de penitentiaire inrichting in Roermond. Je zorgt voor de juiste ondersteuning bij het dagprogramma en helpt bij problemen en vragen vanuit je rol als penitentiair inrichtingsmedewerker.

De Penitentiaire Inrichting Zuid-Oost bestaat uit twee locaties. PI Zuid-Oost (Roermond) is een mannengevangenis en biedt plaats aan 264 gedetineerden. Ter Peel (Evertsoord) is de grootste vrouwengevangenis van Nederland en biedt plaats aan 232 gedetineerden. Binnen deze locatie is er een speciale afdeling waar gedetineerde moeders met hun zeer jonge kinderen kunnen verblijven. Beide inrichtingen kennen verschillende regimes, te weten een huis van bewaring, een gevangenis, een extra zorgafdeling en een beperkt beveiligde afdeling.

PI Zuid-Oost

Bezorgers
In en om de regio Venlo hebben we voornamelijk vacatures voor de bezorging. Als bezorger werk je tussen de 10 en 25 uur op contract. Bezorgen kan met de fiets, scooter of auto.

Voorbereiders
Op onze vestiging aan de Marinus Dammeweg in Venlo zoeken we voorbereiders in het middag en ochtend proces.

Wij zijn PostNL en via ons kun je pakketten, brieven of andere mailings versturen. Dagelijks maken we 1,2 miljoen mensen blij met het bezorgen van bijzondere momenten. Dat kunnen we alleen dankzij ons team. Van mensen in het sorteercentrum tot het vertrouwde gezicht aan de voordeur; bij PostNL draag je op je eigen manier bij om de verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen. Elke dag kijken we hoe we ons werk steeds beter, slimmer en simpeler kunnen maken.

PostNL

Als ouderenzorgorganisatie zijn wij vooral op zoek naar enthousiaste medewerkers in de functie van verpleegkundige, verzorgende (IG), helpende en zorghulp. Voor alle zorgfuncties heb je het bijbehorende zorgdiploma nodig, behalve voor zorghulp. In deze functie mag je starten zonder zorgdiploma! Doorgroeien met een opleiding is altijd mogelijk. In het najaar starten twee opleidingstrajecten tot verzorgende (IZV) en verzorgende IG. De opleiding tot verzorgende (IZV) is een 14-maanden traject gericht op de thuiszorg. Bij de 3-jarige verzorgende IG-opleiding werk je het eerste jaar in een zorgcentrum, daarna wordt gerouleerd in een zorgcentrum of thuiszorg. Op die manier weet je wat bij jou past.

Proteion is een zorgorganisatie in de ouderenzorg met zo’n 3200 medewerkers en 1350 vrijwilligers die zorgen voor ruim 10.000 cliënten. Proteion heeft tien mooie zorgcentra in Horn, Haelen, Heythuysen, Gennep, Kessel, twee in Roermond, Thorn, Venlo en Wessem. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan in Noord- en Midden-Limburg. Wij streven ernaar om de bewoners een mooie dag te bezorgen door elke dag een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat is gewoon bijzonder!

Proteion

Persoonlijk begeleiders Wonen niveau 4
Als (persoonlijk) begeleider Wonen ben jij het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, ouders/verwanten, netwerk, collega’s. Jij stelt met jouw cliënt het ondersteuningsplan op, zorgt dat dit opvolging krijgt en coördineert hierin het zorgproces. 

Begeleider Wonen niveau 3
Als begeleider Wonen begeleid jij de bewoners in het zoveel mogelijk behouden van de eigen regie. Je werkt op basis van het ondersteuningsplan van de cliënten en speelt in op hun uiteenlopende begeleidingsvragen. 

Medewerkers Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) niveau 2 
Als medewerker ADL ondersteun je cliënten bij de persoonlijke verzorging, aan- en uitkleden, eten en drinken en andere praktische dagelijkse handelingen. Afhankelijk van de ondersteuningsvraag help je daadwerkelijk mee of ondersteun je.

BBL leerlingen;
niveau 3 en 4 Medewerker Maatschappelijke zorg.

PSW (Pedagogisch Sociaal Werk) ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. Wij bieden ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd van kwalitatief hoog niveau. Hoe wij dit doen? Door altijd die ene stap extra te zetten en ook écht te doen wat we beloven. Onze passie kent geen beperkingen.

PSW

Werk doen dat ertoe doet én genieten van goede arbeidsvoorwaarden en werkgeluk als secretaresse of projectmedewerker? Kies voor detachering via Public Support en draag bij aan ons mooie Nederland! Als directiesecretaresse of projectmedewerker bij Public Support geniet je van de zekerheid van een vast dienstverband binnen een maatschappelijk betrokken organisatie. Je werkt in een dynamische omgeving die kenmerkend is voor een detacheringformule, waarbij je uitdagende opdrachten vervult binnen de publieke sector.

Public Support is sinds 2009 hét detacheringsbureau van ondersteunende functies binnen de publieke sector. Maar bij ons geen saaiheid en stoffig imago. Wij doen het anders. Samen met onze ruim 400 multitaskende secretaresses, haarscherpe juristen en frisse projectmedewerkers, proberen wij Nederland elke dag iets mooier te maken.

Public Support

Scapino is op zoek naar flexibele hardwerkende, stressbestendige collega’s:

 • Filiaalmanager. Als Filiaalmanager bij Scapino ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële en financiële doelstellingen van het filiaal. Je geeft op dagelijkse basis leiding aan een team van enthousiaste, betrokken medewerkers.

 • Assistent managers. Jij bent ondersteunend aan de Filiaalmanager bij het realiseren van de doelstellingen van het filiaal en vervangt de Filiaalmanager bij diens afwezigheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op de rest van het team, waardoor de klant zich altijd welkom voelt en dankzij jouw expertise gaat de klant altijd met de juiste producten naar huis.

 • Verkopers. Als verkoopmedewerker bij Scapino ben je naast het adviseren van klanten omtrent aankopen en het onderhoud van de producten, ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van het filiaal. Ook weet je wat er in de folder staat en ben jij hét uithangbord van de organisatie.

 • Afroepers. Als oproepermedewerker bij Scapino ben je veelal bezig met de klant, winkelnetheid, vracht en een optimale uitstraling van de winkel. Je hoeft geen ervaring te hebben, als je maar bereid bent om veel te leren.

Scapino is een oer Hollands bedrijf en is met 172 vestigingen in Nederland de grootste aanbieder van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Daarnaast worden de producten verkocht via de website van Scapino. Met betrokken, vriendelijke én servicegerichte medewerkers met passie voor schoenen en mode, werkt Scapino aan een gezonde toekomst. Als medewerker bij Scapino heb je flexibele werktijden, personeelskorting, doorgroeimogelijkheden een super leuke werksfeer.

Scapino

Bij de Schatberg zoeken we een floormanager/hoofd bediening, die onze horecamanager ondersteunt op operationeel vlak. De floormanager geeft leiding aan de medewerkers bediening, doet bestellingen, verzorgt de roosters en zorgt ervoor dat alles op de vloer op rolletjes verloopt. Bij ABC zijn we op zoek naar koks. Als kok draai je zelfstandig 1 van de 12 open keukens en stuur je een team aan van 1 tot 4 keukenmedewerkers. De werkzaamheden variëren van mise-en-place tot het bereiden van de gerechten en het aanvullen van de buffetten.

De Schatberg is een veelzijdig vakantiepark waar je het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Wij bieden volop mogelijkheden voor iedereen die het leuk vindt om in de horeca- en recreatiesector te gaan werken: zowel voor oproepkrachten als vaste medewerkers. Ons Fun & Entertainment Center bestaat uit ABC Sevenum (een uniek all-you-can-eat concept, waar je nooit hoeft te kiezen waar je zin in hebt omdat er 12 restaurants onder 1 dak zijn), lasergame, bowling, bar en een minigolfbaan.

Schatberg en FEC Sevenum

Wij zoeken gediplomeerde zorg medewerkers zoals verzorgenden IG, verpleegkundigen en Medewerkers Maatschappelijk Zorg. Heb je (nog) geen diploma, dan is dat geen probleem. Het belangrijkste is dat je interesse hebt in werken met onze doelgroep en dat je bereid bent om vakinhoudelijke zaken te leren. Met inlevingsvermogen, humor en een positieve instelling kom je al heel ver. Werken bij SGL is iedere dag anders. Vaak terugkerende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het ondersteunen van mensen met in en uit bed helpen, aan- en uitkleden, eten, drinken, medicijnen innemen, bewegen en lopen, praten en naar het toilet gaan. Wij werken in wisselende diensten.

SGL helpt mensen met hersenletsel in de chronische fase met het bepalen en waarmaken van nieuwe dromen, wensen en het nemen van eigen regie. Wij bieden onze cliënten en hun naasten ondersteuning op maat zodat zij een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Wij hebben 31 woonbegeleidingscentra en activiteitencentra door heel Limburg. Onze bijna 600 medewerkers zijn professionals. Zij ondersteunen en begeleiden vanuit oprechte betrokkenheid en vakmanschap en doen dat samen met vrijwilligers, mantelzorgers en naasten.

SGL

Huishoudelijke hulp
Als huishoudelijke hulp zorg jij voor jouw cliënten. Je bouwt samen aan een langdurige en persoonlijke relatie. Je bent een vertrouwd gezicht, een gesprekspartner en hun steun en toeverlaat


Zorgcoördinator
Als zorgcoördinator in regio Noord-Limburg zorg jij samen met de thuishulpen voor een aangenaam thuis bij onze cliënten. Jij bent de spil tussen onze cliënten, 100 tot 130 thuishulpen en onze gemeenten.


Planner
Als planner met standplaats Roermond ben je een belangrijke schakel in de juiste zorg voor jouw cliënten. Jij brengt de wensen van jouw collega’s en onze cliënten in kaart, zorgt voor de beste match en maakt een optimaal werkrooster voor 100 tot 150 thuishulpen. 

Tzorg is een landelijke leverancier van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding en heeft contracten met meer dan 300 gemeenten in Nederland. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. Werken bij Tzorg is zoveel meer dan alleen een goed salaris. Je doet dankbaar werk waar je waardering voor krijgt. Werk waar je trots op mag zijn en blij van wordt! We zorgen voor elkaar, met een warm hart, elke dag weer.

Tzorg

Wij bieden een breed scala aan functies, variërend van managementposities tot banen in de keuken, housekeeping, technische dienst, food and beverage en nog veel meer.

Kom je bij ons werken, dan bieden we je een goed salaris, een leuke werkomgeving, personeelskortingen, opleidingen en workshops. Denk hierbij aan hoge kortingen op een verblijf in één van de andere Van der Valk Hotels, korting op eten & drinken in ons hotel, lenen van materialen voor je eigen feestje thuis en een online personeelswinkel met heel veel voordelen. Meer weten? Bezoek onze stand en laat je informeren.

Join our Team!

Van der Valk Hotel Venlo is een nieuw en duurzaam hotel, gunstig gelegen nabij de A67. We staan bekend om onze luxe en ruime hotelkamers, uitstekende service en diverse faciliteiten. Gasten hebben de keuze uit 14 verschillende soorten hotelkamers, twee restaurants, hotelbar, wellnessfaciliteiten, een fitnesscentra met indoor zwembad en vergader- en evenementenruimtes. Het streven is om gasten een aangenaam verblijf te bieden en hen te voorzien van gastvrijheid en kwaliteit die wordt beoordeeld met minimaal een 9.

Van der Valk Hotel Venlo

Chauffeur Leerlingenvervoer
Van maandag tot en met vrijdag wordt de chauffeur ingezet om iedere ochtend (07.00 – 09.30) en middag (14.30-17.00) een vaste groep leerlingen te vervoeren van en naar het speciaal onderwijs. Onze chauffeurs rijden ongeveer 3 tot 4 uur per dag, verspreid over twee momenten op de dag.


Chauffeur Regiotaxi
Regiotaxi chauffeurs zijn klantvriendelijk, servicegericht en zorgen ervoor dat hun passagiers veilig van A naar B worden vervoerd. Chauffeurs werken tussen de 24 en 36 uur per week, in een wisselend rooster van maandag tot en met zondag. De werktijden variëren, maar bevinden zich altijd tussen 06.00 uur en 01.00 uur.

Van Driel Groep is een Brabants familiebedrijf met meer dan 1000 enthousiaste collega’s. Van Driel is begonnen in 1973 en uitgegroeid tot een grote logistieke speler in het personenvervoer. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss, met een tweede vestiging in Cuijk. Onze chauffeurs vervoeren dagelijks duizenden leerlingen van en naar hun school, ouderen naar zorginstellingen of minder mobiele passagiers naar hun recreatieve bestemming. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij.

Van Driel

Productiemedewerker
Aan de lopende band producten visueel controleren, afbramen, assembleren of inpakken.

Spuitgietoperator
Verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen/omstellen van machines en oplossen van storingen.

BBL Spuitgietoperator
Groeien door leren en werken te combineren.

Gereedschapsmaker
Zorgen dat alle matrijzen gerepareerd en onderhouden worden door conventioneel draaien, frezen en slijpen.

Project Engineer
Verantwoordelijk voor de gehele fase van een nieuw product in samenspraak met de klant. Voor- en nacalculaties, voorbereiden product- en procesgegevens, begeleiden van de producten bij eerste fase productie etc.

Process Engineer
Verantwoordelijk voor de verbetering van nieuwe en bestaande processen en matrijzen. Je hoofdtaak is het begeleiden van nieuwe projecten, inclusief assemblage van een groot aantal spuitgietdelen.

VDL Parree in Sevenum is onderdeel van de VDL Groep dat 15.000 medewerkers met vestigingen in 19 landen heeft. Wij staan al 70 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van kunststof spuitgietdelen. Bij VDL Parree begeleiden we klanten door de ontwerp- en ontwikkelfase om zo tot het best mogelijke product te komen. Denk bijvoorbeeld aan een autodeur, het console tussen de stoelen of de bumper van een vrachtwagen. Maar ook onderdelen voor kinderwagens en couveuses.

VDL Parree

De doelgroep waar je voor gaat werken is ontzettend breed. Denk aan behandeling en zorg voor mensen met autisme, psychoses, verslaving, adhd, angst-, dwang-, of persoonlijkheidsstoornissen. Ook bieden we begeleiding aan ouderen met dementie en hebben we een aparte tak jeugdGGZ. Naast onze klinieken, bieden we ook hulp aan huis door middel van bemoeizorg, beschermd wonen en thuisbegeleiding.

We zoeken met name:

 • Verzorgende IG

 • Verpleegkundigen niveau 4 en 5

 • Begeleiders niveau 4 en 5.

Voor Verpleegkundige niveau 4 hebben we op dit moment een leerwerktraject wat we 2x per jaar aanbieden. De ronde voor september is al vol, maar in februari hebben we een nieuwe sollicitatieprocedure.

We bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren, volwassenen en ouderen op veel verschillende locaties in Limburg en Brabant. Of in poli's van drie academische ziekenhuizen in Nederland. En Vincent van Gogh werkt steeds vaker ook online. We hebben verschillende behandelvormen waaronder crisisbehandeling, integrale zorg, klinische zorg, poliklinische zorg en therapie.

Vincent van Gogh

Quality Assistant
Met jouw kritische oog zorg je ervoor dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Medewerker Technische dienst
Jij zorgt ervoor dat onze productiemiddelen beschikbaar zijn en dat we zo optimaal mogelijk kunnen produceren. Dat doe je door je affiniteit met machines of automatisering in te zetten om onze installaties te verbeteren.

Operator (3-[ploegen)
Jij zorgt voor het uitvoeren van productie-opdrachten binnen de gestelde tijden met de vereiste kwaliteit en kwantiteit. Je bent verantwoordelijk voor het productieproces en bedient zelfstandig machines.

Teamleider spuitgieten (3-ploegen)
Jij zorgt voor de juiste sfeer binnen ons team, door mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Machinesteller (3-ploegen)
Haal jij energie uit het ombouwen van machines, matrijzen en het optimaliseren van bestaande processen? Zorg dan voor de oplevering en werking van onze spuitgietmachines.

Automation engineer
Beheers jij alle facetten van het besturing vak? Gebruik jouw creatieve brein dan om onze fabriek te moderniseren en te automatiseren

Wij ontwikkelen, spuitgieten, assembleren, bouwen matrijzen en coaten. Maar we gaan verder dan dat. We maken niet alleen een onderdeel, we vóelen ons onderdeel van het proces, het succes en de toekomst van de klant. Onze mensen zijn betrokken en worden volop aangemoedigd om al hun capaciteiten aan te spreken. Samen met onze klanten halen zij het beste uit mens en techniek. Het resultaat? Hoogwaardige kunststof onderdelen gevormd uit duurzame relaties met klanten en medewerkers.

Wicro plastics

Op Zorgnet Limburg vind je een overzicht van vacatures vanuit de werkvelden:

 • Gehandicaptenzorg

 • Geestelijke gezondheidszorg

 • Ziekenhuizen

 • Ouderenzorg

 • Thuiszorg

 • Sociaal werk

 • Jeugdzorg

 • Eerstelijnszorg

 • Kinderopvang

In zorg en welzijn werk je met mensen (cliënten), dit kan zowel begeleidend als verzorgend of verplegend zijn. Bijvoorbeeld in een thuisomgeving of in een setting waar meerdere cliënten samen leven, of tijdelijk verpleegd of verzorgd worden.

Competenties die passen bij een zorgberoep zijn:

 • Communicatief vaardig

 • Flexibel

 • Zelfstandig

 • Praktisch

 • Empathisch

 • Stressbestendig

Top 3 vacatures: verzorgende IG, verpleegkundige en begeleider. Heb je geen diploma, dan kun je via een leerwerktraject (inclusief salaris) toch direct aan de slag!

Zorgnet Limburg vertegenwoordigt de Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties. Op onze gezamenlijke carrière portal www.zorgnetlimburg.nl vind je informatie over betaalde werk-leertrajecten, vacatures binnen zorg en welzijn, als ook inspirerende verhalen en relevante informatie. We organiseren (online) voorlichtingsbijeenkomsten, oriëntatiedagen en gastlessen op het voortgezet onderwijs. Zo informeren wij over de diverse werkvelden en beroepen in de sector zorg en welzijn. Op Zorgnet Limburg vind je meer dan 1000 actuele en regionale vacatures!

Zorgnet Limburg

Bij alle partners van ZorgStart zijn vacatures op verschillende niveaus en in verschillende richtingen. Via ZorgStart kun je je oriënteren op de mogelijkheden in de zorg en kijken welke functie en organisatie het beste bij jou past.

ZorgStart is er voor elke inwoner van Noord- en Midden-Limburg die wil ontdekken of de zorg iets voor hem of haar is. Heb je geen zorgdiploma? Dat maakt bij ZorgStart niet uit. Om te starten in de zorg telt ook je werk- en levenservaring mee. Bij ZorgStart kun je je oriënteren op de verschillende doelgroepen in de zorg, maar ook op de opleidingen, functies en kansen op de arbeidsmarkt.

ZorgStart

Unimicron Germany is a leading German manufacturer of customer-specific PCBs and has its headquarters in Geldern, North Rhine-Westphalia. Basic PCBs such as double-sided PCBs and multilayer PCBs with up to 24 layers but also demanding technologies such as HDI or Semiflex are produced at one of the most modern PCB manufacturing facilities in Europe. The highly automated work is designed for samples, small and medium-sized lots and large unit quantities alike. As an independent subsidiary of the Unimicron Technology Group, one of the global market leaders for PCB production, Unimicron Germany can directly access Asian production capacities. This places us in an excellent position to serve our focus markets: automotive, renewable energies and the industrial sector.

More than 350 employees have a modern workplace at the high-tech PCB fab in a future-orientated business field and generate an annual turnover of 54.4 million euros (2018)

Unimicron Germany GMBH

Securitas werkt vanuit een platte, gedecentraliseerde organisatie en telt in Nederland bijna 7.000 medewerkers die dagelijks zorgen voor de optimale veiligheid van mensen en bedrijven. Door de indeling in regio's is Securitas in heel Nederland dichtbij. Branch Managers sturen vanuit de 25 regiokantoren de collega’s op de klantlocaties aan. Ze beheren de veiligheidsoplossingen en zijn een vast aanspreekpunt voor u als klant. Onder regie van ons Securitas Operations Center zijn onze mobiele surveillanten 24 uur per dag, 7 dagen per week snel ter plaatse voor alarmopvolging, surveillance- en brand- en sluitrondes. In ons Securitas Operations Center worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie worden operaties gevoed en kan er vroegtijdig zeer gerichte actie worden ondernomen op elke vorm van dreiging.

Securitas

Adex ontwerpt en produceert hoogwaardige  aluminium extrusie matrijzen voor de aluminiumindustrie. Al meer dan 40 jaar doen onze matrijzen hun werk in de automobiel-, transport-, trein-, bouw- en luchtvaartsector, wereldwijd. 

Ons team van innovatieve engineers en vakmensen levert topkwaliteit maatwerk matrijzen met een doorsnede van 70 mm tot maar liefst 1100 mm. Van relatief simpele profielen tot zeer complexe profielen, onze ervaren engineers ontwikkelen de juiste aluminium extrusie matrijs voor u. Daarmee helpen we onze klanten om goede profielen te produceren tegen concurrerende prijzen.

Adex

GEODIS is een wereldwijde speler in Transport en Logistiek en aanwezig in 67 landen, met meer dan 31.000 werknemers. In Venlo en Sevenum zijn zes  GEODIS locaties.

Onze missie:is om onze klanten te helpen slagen door logistieke beperkingen te overwinnen, met behulp van onze bedrijfsactiviteiten – Wegtransport, Vrachtvervoer, Contractlogistiek, Supply Chain Optimalisatie, Distributie en Express -.

GEODIS heeft zich ten doel gesteld Europees leider te worden in de logistieke dienstverlening. Om dit te kunnen bereiken heeft GEODIS een Business Excellence beleid opgesteld welke ten doel heeft ‘Stakeholders Total Satisfaction, oftewel totale tevredenheid van onze belanghebbenden, na te streven.

Geodis

Sinds jaar en dag is NOB-Verkeersregelaars een betrouwbare partner voor infrabedrijven, gemeentes en evenementen in Limburg. Wij leiden het verkeer in goede banen, voorkomen opstoppingen en bewaken de verkeersveiligheid. Samen met onze medewerkers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de doorstroming van het verkeer.

Werk je graag in de buitenlucht? En ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wij zoeken aankomende verkeersregelaars! Met een betaalde opleiding leiden wij jou op tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas. Met deze pas kun je per direct, in parttime of fulltime dienstverband, aan de slag als verkeersregelaar in de regio Limburg. Samen leid jij met je collega’s het verkeer in goede banen.

NOB Verkeersregelaars

Bij MET ggz krijg je de ruimte om jezelf te zijn en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen: we investeren graag in jouw toekomst. We moedigen je aan om initiatief te nemen, waarderen jouw inbreng en horen graag jouw ideeën.
We doen het sámen: MET elkaar en MET vertrouwen.

MET ggz

Wij zijn Proteion Schoon. Dichtbij en vertrouwd, voor de cliënt én onze medewerkers. Als werkgever richten we ons op jouw groei en ontwikkeling. Met standaard cursussen en trainingen, waarmee jij je werk bij ons zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Proteion Schoon investeert in jou. En dat merk je.

Proteion Schoon is een werkgever die naast je staat. Vanaf de eerste dag dat je bij ons werkt. Zo hebben we een speciaal startpakket voor jou. Waarmee we je goed leren kennen, kunnen begeleiden en ondersteunen in je leerweg bij ons.

Proteion Schoon

ALDI staat voor eenvoud. Onze missie is daarom: boodschappen doen voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Iedere dag dagen we onszelf uit om de eenvoud terug te laten komen in al onze processen. Eenvoud is alleen haalbaar als er goed en efficiënt samengewerkt wordt! Zonder onze medewerkers zou ALDI niet hetzelfde zijn. We zijn trots op ALDI en wat we tot nu toe bereikt hebben!

Aldi